Ready barne- og ungdomssupporterklubb

Ready fotball starter opp supporterklubb. Alle barn og unge i Ready meld dere på!

2016-03-10
Jonas Rygg

Sesongen nærmer seg med stormskritt, og både Ready A-lag herrer og Readys Damelag er i gang med oppkjøring til kommende sesong. Begge lagene har ambisjoner foran kommende sesong, og vi håper på mange gode og underholdende fotballkamper fra våre seniorlag i 2016-sesongen.

 

Ready herrer senior A-lag

Ready senior A-lag kjempet i fjor i toppen av 3.divisjon som ett nyopprykket lag. Vi ønsker å bygge videre på den gode sesongen og fortsette å kjempe i toppen også denne sesongen. I år er laget enda yngre og vi trener mer enn tidligere. Flere juniorspillere er tatt opp i A-stallen og noen nye spennende unggutter har kommet inn utenifra. Vi ser frem mot en spennende sesong på Gressbanen med masse Readybarn og ungdom tilstede.  

Ready damer senior A-lag

Dette er andre året for vårt senior damelag, og laget vil allerede i år preges av jenter med oppvekst i Ready. Laget trenes bl.a. av en tidligere toppspiller med landskamper fra U-23 og spiller feiende flott angrepsfotball i 4-3-3. Målet i år er opprykk, og vi trenger din hjelp! 

 

Om barne- ungdomssupportergruppen

Ready ønsker å opprette en egen supporterklubb for alle født etter 1.1.2000. Denne supporterklubben skal bidra til å skape en tilhørighet til klubben og knytte bånd mellom barne-, ungdoms- og seniorlagene. Vi har stor tro på en økt klubbfølelse og sosial utvikling på tvers av årskull. Supporterklubben vil forhåpentligvis skape nye vennskap og mange gode fotballøyeblikk.

Prisen for medlemskap i supporterklubben for 2016-sesongen er 80 kroner, og påmelding skjer via linken under.

http://ready.no/Fotball/Sidemeny/Pameldingskalender.html

 

Dette får du som medlem

-        Readys supporterskjerf (veil pris på skjerf for ikke-medlemmer er 150 kroner)

-        Terminlisteoppsett med alle kampene til seniorlagene. Dette bli sendt ut før Kick-off.

-        Alle medlemmer registrert innen 16.april er med i trekning om to billetter til Justin Biebers konsert i september med eksklusive Bieber t-skjorter i tillegg.

-        De som ønsker får mulighet til å være ballgutter/jenter i kampene

-        Seniorspillerne stiller opp og skaper relasjoner til barna før og etter kamp.  

-        Mulighet for å vinne to konsertbilletter til Justin Bieber gjennom konkurranse om navn på supporterklubben.

-        Fotballglede, sosial utvikling og mye moro.

-        Supporter skjerf og flyer (terminliste) hentes på Kick-off.

 

Konkurranser

Alle som melder seg inn i barne- og ungdomssupporterklubben innen Readys kickoff på Gressbanen 16. april er med i trekningen om 2 billetter til Justin Biebers konsert i Oslo + t-skjorter. Det vil bli trukket ut én vinner som får disponere begge billettene til konserten. Trekningen vil skje på Kick-off. Supporterklubben vil ha en egen stand på Kick-Off representert med spillere fra både Damelaget og Seniorlaget.

Vi ønsker også å ha en navnekonkurranse til navn på supporterklubben. Alle som er medlem får lov til å komme med ett navneforslag hver. Det forslaget som juryen synes er det beste, vinner tobilletter til Justin Bieber-konserten + tskjorter. I tillegg vil barne- og ungdomssupporterklubben bli oppkalt etter dette forslaget. Forslagene sendes inn på mail til stadheim@ready.no

Heia Ready!

 

 

 

Treningstider vinter 21/22

Mandag kl. 20:30-22:00
Ullern kunstgress
Tirsdag kl. 16:30-17:45
Heming kunstgress 11er

Onsdag kl. 19:30-20:30
Svendstuen skole gymsal

Fredag kl. 17:45-19:00
Heming kunstgress 9er

Kamper 2022

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Maria Leonsen
Tlf: 993 84 462
maria@ready.no
Jentefotballansvarlig

Spond J2007