Referat fra trenerforum 21.november 2013

Barnevernet og Majorstua Politistasjon var på besøk for å snakke om «Trygge barn og ungdommer». 

2015-11-11
Anders

I Ready Fotball ønsker vi å være mer enn en fotballtrener for våre spillere. Dersom noen på vårt lag er i knipe ønsker vi at treneren skal ha både omsorg og ferdigheter til å hjelpe sine spillere gjennom utenomsportslige utfordringer.

Torsdag 21.november hadde vi besøk av politibetjent Terje Hovdal fra Majorstua Politistasjon og barnevernskonsulent Mette Tron for å lære mer om hvordan vi kan jobbe for å være mer enn bare en fotballtrener for våre ungdommer.

Først gikk vi gjennom litt statistikk og fakta rundt alkohol og marihuana i Oslo Vest. Her fikk vi tips til hvordan gå frem for å fange opp viktig informasjon, vi delte noen faktiske caser fra Readys historie, samt problematiserte rundt hva som må til for å kunne hjelpe ungdom i slike utfordringer.

Vi snakket også mye om omsorgssvikt og hvordan vi som trenere kan fange opp at noe er galt og hvordan vi kan hjelpe til. For mer informasjon, se presentasjonen som er vedlagt. Seansen ble også filmet og kan fås ved henvendelse til anders@ready.no