Trenerkurset for barnefotballen

Her er høyedepunktene og take-home-message fra trenerkurset vi arrangerte for barnefotballtrenerne i april. 

2015-11-11
Anders

Teoriseansen ble filmet. Her kan du se video av teoriseansen. Praksisseansen ble også filmet. Her kan du se video av praksisseansen.

I april hadde vi en samling med over 50 trenere som jobber i barnefotballen i Ready. Vi hadde først en teoriseanse på en times tid før vi hadde praksis ute på kunstgresset. 

Alle anbefales å sette av tid til å se disse videoene. 

De viktigste poengene å ta med seg fra trenerkurset er:

- La latteren og smilet sitte løst. Fotball skal være morsomt og en plass å trives. Treneren skaper et spennende og morsomt miljø ved å vise stor entusiasme og glede i sin gjennomføring av treningsøkten. 

- Sørg for å gjøre dere kjent med øktplaner og øvelsesbank for de yngste barna og de litt eldre barna. På denne måten er dere mer forberedt til treningen når dere møter opp (i god tid før treningen starter selvfølgelig). 

Alle Readytrenere oppfordres til å skaffe seg Ready treningsdress. For å skaffe seg Ready treningsdress via Oslo Sportslager, trykk på denne lenken. Opprinnelig pris er 849 kr, men våre trenere kan kjøpe denne treningsdressen for kr. 500 ved å sende e-post til Oslo Sportslagers klubbansvarlig Karl Otto Erlandsen på karl.otto@oslosportslager.no.