Referat fra trenerforum 10.04.2013

Denne gangen om skadebehandling. 

2015-11-11
Anders

Til stede: Bjørn Frode Strand, Bjørnar Øien, Anders Mortensholm, Thomas Veland, Daniel Aas Elvegård, Magnus Haukvik, Mats Gran, Eirik Kjønø, Bjørn Thuestad, Pål Morten Fossen, Christoffer Kydland, Boye Andersen, Christoffer Hylland, Ola Andersen, Marius Gisvold og Johan Olav Brevik.

Fraværende: Brede Tokvam, Robert Erlandsen, Diarmid Loudon og Jan Kjell Larsen.

Til å begynne med hadde Utviklingssjefen et innlegg om hjertestarteren. Den vil bli plassert i kiosken (vinduet til høyre for sekreteriatet) nede ved kunstgresset. Dersom en situasjon skulle oppstå må man ikke være redd for å knuse vinduet og hente ut hjertestarteren. Vi gikk også gjennom hvordan hjertestarteren brukes. Den er designet på en veldig brukervennlig måte slik at den både snakker til deg og viser bilder for fremgangsmåte.

Magnus Haukvik brukte 45 minutter på å gå oss gjennom skadebehandling og skadeforebyggende trening. Spesielt brukte vi mye tid på skadebehandlingssiden på Readys nettsider. Her gikk vi gjennom hvordan vi kan bruke Stabækklinikken og forberede spillerne på hardt underlag gjennom å kjøpe inn grussko bl.a.

Til slutt gikk vi gjennom hvordan vinteren har vært ift trenerutviklingstiltak. Vi har både vært på Cupfinaleseminar, Barnefotballseminar, studietur til Hønefoss og hatt mange klubbinterne trenerforum i tråd med klubbens trenerutviklingsmodell. Både power point presentasjoner og skriftlige referat fra disse trenerforumene ligger ute på våre nettsider til bruk og gjenbruk av våre trenere. Alle anbefales å besøke disse referatene og friske opp hva vi har vært gjennom i løpet av vinteren.