Referat fra trenerforum 03.04.13

Videoanalyse var dagens tema. 

2015-11-11
Anders

Til stede: Anders Mortensholm, Bjørn Frode Strand, Bjørnar Øien, Thomas Veland, Brede Tokvam, Magnus Haukvik, Mats Gran, Robert Erlandsen, Pål Morten Fossen, Boye Andersen, Ola Andersen, Marius Gisvold og Jan Kjell Larsen.

Gjest: Øyvind Leonhardsen.

Fraværende: Daniel Aas Elvegård, Eirik Kjønø, Bjørn Thuestad, Christoffer Kydland og Christoffer Hylland.

Klubben har kjøpt videoanalyseverktøyet Interplay som flere fikk skolering i på trenerforumet denne kvelden. Det aller meste av tiden gikk med på workshops der vi prøvde og feilet oss frem til noe mestring i videoanalyseverktøyene Interplay og Moviemaker.

Alle trenerne i Ready burde lage seg en youtubekonto og laste opp sine videopresentasjoner slik at de blir varige og tilgjengelige til spillerne i etterkant av videomøtet. Når videoanalyser skal presenteres er det lurt å gjøre det så spesifikt som mulig for den enkelte og gjerne samle spillerne i mindre grupper fremfor å presentere en generell analyse til alle spillerne samtidig.

I løpet av sesongen burde vært lag filme fem kamper med tilhørende analyser. Analysene må være i tråd med analysemodellen som er presentert i Spillemodellen.