Studietur til Hønefoss

I november var Readys trenerteam på studietur til Tippeligaklubben Hønefoss BK.

2015-11-11
Anders

Onsdag 30. oktober kom Hønefoss BKs assistenttrener Pål Arne Johansen på besøk til Readyhuset. Her fikk vi et godt innblikk i tankegodset en Tippeligaklubb jobber med i forhold til utvikling av sin klubb, sitt A-lag og sine A-lagsspillere.

Allerede torsdag 1.november var G99-1-trener Eirik Kjønø, G99-2 og G02-trener Bjørn Thuestad, G98-1 trener Magnus Haukvik, G97-trener Brede Tokvam og utviklingssjef Anders Mortensholm på studietur til AKA arena. Her var vi til stede på A-lagsøkt, hadde en lengre samtale med A-lagstrenerne Leif Gunnar Smerud og Pål Arne Johansen før vi overvar G19-trening med Louis Pimenta.

Torsdag 8.november reiste fotballkoordinator Bjørnar Øien, G00 og J00-trener Pål Morten Fossen, G19-trener Thomas Veland, keepertrener Bjørn Håkon Sveinsson og sportssjef Bjørn Frode Strand på en tilsvarende studietur til Hønefoss.

I etterkant av studieturen skrev hver trener et refleksjonsnotat rundt sine lærdommer og overføring til sin treningshverdag i Ready.

Lærdommene fra studieturen var kort oppsummert at vi må flytte lista høyere i forhold til hva som er god utførelse, jobbe enda mer grundig med trener-utøverrelasjonen, samt ta noen steg på treningsplanlegging for å periodisere treningen bedre både taktisk så vel som fysisk.