Friidrett søker trener til ungdomsgruppen

Ready Friidrett søker trener til ungdomsgruppen

Ready friidrett søker ny trener til 1-2 økter i uken. Treningene vil skje i samarbeid med hovedtrener. Videre vil ny trener ha eneansvaret for treningsgruppen i September og Januar 2021 grunnet at hovedtrener er i praksis. Oppstart i August (etter skolestart) for å bli kjent med nåværende trener og utøvergruppen.

2020-06-08
biseth

Løpegruppen har 3 økter per uke, og gjennomfører store deler av aktiviteten på Bislett Stadion og NIH/Sognsvann.  Gruppen består i dag av 12 utøvere, alle ungdommer (13-19 år). De trener i hovedsak mot mellomdistanseløing og sprint, og under nåværende trener har de hatt mye moro og god utvikling. Videre trenes det også på lengde og hekkeløp. Kompetanse i disse øvelsene er derfor et pluss. 

Vi ser etter en person med entusiasme og interesse for trenerrollen og friidrett. Dette er noe vi erfarer at gi våre utøvere trivsel og dermed utvikling. Struktur, grundighet, ydmykhet, samt å være tillitsfull er andre kjennetegn på en Readytrener.

 

Deltidsstilling basert på timer og lønn etter avtale.

 

Send inn søknad og CV til aleksander@ready.no, eller ta kontakt på 48400554 dersom du lurer på noe mer. Søknadene behandles løpende.

 

Om klubben:

Idrettsforeningen Ready er en fleridrettsklubb stiftet i 1907, med fire store avdelinger (fotball, bandy, alpint og friidrett) som i hovedsak aktiviserer barn og ungdom, men med elitesatsing også for seniorer i tre av disse. I tillegg arrangerer klubben ett av Norges mest kjente terrengløp, «Råskinnet», og har en veterangruppe og en avdeling for veteraner som går turrenn (langrenn). Det totale medlemstall er over 2.300. Klubben driver ut fra «Gressbanen»-anlegget i Stasjonsveien 24, Oslo, hvor den har sitt eget klubbhus og driftsansvar for to kunstgressbaner og tre ballbinger. Begge hovedbanene islegges om vinteren, og klubben driver disse med egen ansatt banemester.