G2009 sin første måned av sesongen 2018

Les om den første måneden i ny sesong for G2009 her.

2017-12-04
VegardLN

Akademitreninger

Det er veldig gledelig at vi har hele 45 spillere påmeldt på onsdager. Dette er opp imot rekordtall for en årgang på akademiet. Vi er også 14 spillere på mandager og tar gjerne imot flere denne dagen.

Med utgangspunkt i læringsprosessen vår lærer vi spillerne å ta gode beslutninger med ballen. Vi har i denne perioden spesielt fokus på at spillerne skal kommunisere(løfte blikket) både før og imens de har ballen, for så å kunne ta best mulig beslutning basert på spillsituasjonen. Det er et poeng for oss å ikke fortelle spillerne hva de skal gjøre, men heller la de ta egne beslutninger basert på hva de ser. Dette har også vært fokusområde i akademiligarundene.

Vi har vært gjennom alle Readys verdier. Disse er nyttige for oss trenere for å kunne tilrettelegge gode rammer for aktiviteten og vi har en verdi hver uke. Snakk gjerne med spillerne om disse hjemme.

R – respekt

E – engasjement

A – ambisjon

D – dedikasjon

Y – ydmykhet

 

Akademiliga Ullern og Heming

Gutter 2009 spilte for første gang akademiliga i november. To runder har blitt gjennomført, en på Ullern og en Heming. Her stilte vi forholdvis 3 og 4 lag og spillerne. En viktig presisering å gjøre er at akademiligaene ikke er statiske og endres basert på påmelding, spillernes utvikling og motivasjon for å spille fotball. Målet er at flest mulig spillere gjennom en akademiligarunde skal få opplevelse av både utfordringer og mestring. Det samme gjelder akademitreningene.

 

Hva skjer i desember?

-          I desember er det ingen akademiligarunder. Siste trening før jul for G2009 akademi blir onsdag 20. desember. Første trening etter ferien blir onsdag 3. januar.

 

 

Årgangsleder

Påmelding vinterakademi

Vinterakademi 2020/2021

Kontaktinformasjon:

Daniel Folkøy
Tlf: 959 09 707
daniel@ready.no
Akademiansvarlig