Månedsoppdatering fra akademiet G2007 og G2008

2018 sesongen er igang. Her for dere en oppdatering fra akademiet i januar for G2007 og 2008. 

2018-01-23
Jonas Rygg

Her kommer en liten oppdatering fra januar 2018 for årgangene gutter 2008 og 2007 

Fotballsesongen 2018 er godt igang. Selv om det snør og minusgradene har meldt sin ankomst er Readybarna i full fotballaktivitet på akademiet. 

På treningene så trener spillere etter læringsprossesen i klubbens sportsplan. I 2018 er disse årgangene på samme steg i prossesen. Trenerne på akademiet planlegger treningene basert på en periodeplan. Denne periodeplanen tar utgangspunkt i spillfasene angrep og forsvar. Alle ukene i hver måned har en eller to av fasene som tema for uken. I januar har spillere trent på alle fasene og deres prioriteringer. For gutter 2008 er det mye som er nytt og det tar tid å lære seg å bli kjent med fasene. Overgangen fra 5er fotball til 7er er også en tilvending som tar tid. En spennende prosess hvor vi allerede ser progresjon og mestring. Trenere opplever spillerne på begge kull som læringsvillige å klare for hver trening med nye utfordringer. 

Det er også ett verditema for hver trening på Readyakademiet. I januar har spillere hatt ydmykhet og respekt som verdi i treningene. Readykoden skal følges og spillerene blir kjent med hvor viktig det er at alle oppfører seg etter klubbens menneskelige verdier. Dette gjør spillerne bevisste på at de har ansvar for at alle spillere har det bra på trening. 

Begge årgangene har også deltatt på en akademiligasamling på Ullern. Det er blitt spilt mange jevne kamper og det er hovedmålet med disse kampsamlingene. For G2008 ser vi fremgang fra første samling. Spillerne hånterer spillformen bedre og mestere mer også i begge faser av spillet. Det gir selvtillit i prossesen. Det har også vært ett fokus på treningene at kampene i akademiligaen er en god mulighet til å trene på fasene. Vi ønsker at fokuset til spillere og foreldere er at alle skal få både mestering og utfordringer. Jevne kamper er den beste arenaen for læring. Vi ser frem mot neste samling som kommer i februar. 

Påmelding vinterakademi

Vinterakademi 2020/2021

Kontaktinformasjon:

Daniel Folkøy
Tlf: 959 09 707
daniel@ready.no
Akademiansvarlig