G2009: Oppsummering av februar, samt info om mars og starten på april måned

Les mer her.

2018-03-02
VegardLN

Akademiet

Det videre arbeidet med verdiene våre ser ut til å begynne å ta form hos spillerne og flere har nå full kontroll på hva verdiene er og hva de betyr. Sjekk gjerne med spillerne hjemme om de har kontroll på:

R – respekt

E – engasjement

A – ambisjon

D – dedikasjon

Y – ydmykhet

Gutter 2009 spilte søndag 11. februar akademiligarunde på Røa. Vi stilte med 3 lag, og det ble denne gangen litt mange spillere på hvert lag. Det ga likevel både utfordring og mestring for flere spillere. Vi oppfordrer enda flere til å melde seg på de to neste akademiligarundene slik at vi kan stille 4 lag hver gang.

Første uke etter vinterferien ble dessverre begge akademiøktene avlyst grunnet kulde. Les mer her om retningslinjene som gjelder for avlysning av økter grunnet kulde: http://bit.ly/2FIRIHf

 

Hva skjer i mars for akademiet?

-          Akademiligarunde på Holmen søndag 11. mars.

-          Vinterakademiets siste trening gjennomføres onsdag 21. mars. Vi gjennomfører ikke trening i påskeferien og uken etter påske (uke 13 og 14) grunnet overgangsperiode til Gressbanen.

-          Søndag 8. april gjennomføres vinterakademiets siste akademiligarunde på Røa.
OBS: PÅMELDING TIL DENNE ER SATT TIL FREDAG 23. MARS, ALTSÅ FØR PÅSKE.

-          Vi nærmer oss også påmelding til sommerakademiet som starter i uke 15. Mer info kommer.

 

Barnefotballen nærmer seg

Sommersesongen og barnefotballstart nærmer seg(starter i uke 15) og med den vil det i god tid før påske bli informert om årsplan, treningstider, m.m. Det vil også bli avholdt et foreldremøte, mer info om dette kommer.

 

Årgangsleder

Påmelding vinterakademi

Vinterakademi 2020/2021

Kontaktinformasjon:

Daniel Folkøy
Tlf: 959 09 707
daniel@ready.no
Akademiansvarlig