Akademiet på treningsleir med G06 og G07

Akademispillere fra G2006 og G2007 på årets treningsleir med fokus på menneskeutvikling, i Telemarkshallen!
Les mer!

2018-03-22
magnushau

Over 40 spente og energifulle Akademi spillere fra G2006 og G2007 møtte opp fredag 16. mars på Readyhuset for avreise til vinterens tradisjonsrike treningsleir for Akademiet.
I forkant hadde spillerne hatt et spillermøte for å påbegynne helgens viktigste gruppe oppgaver; Matlaging i hyttene basert på et sunt og fornuftig kosthold for en fotballspiller, og gjennomføring av et sceneshow med bakgrunn i klubbens verdier, Respekt, Engasjement, Ambisjoner, Dedikasjon og Ydmykhet. Menneskeutvikling, selvstendighet, ansvarliggjøring og samarbeid i sentrum!
Hyttene ble inndelt på tvers av årgangene for å bli bedre kjent med hverandre, og knytte årgangene tettere sammen for klubbfølelse og vennskap.
Etter litt kaos i matbutikken hvor spillere selv skulle handle inn all mat for helgen basert på et budsjett kjørte bilene nedover mot Bø i Telemark, Bø Camping og Telemarkshallen.
Etter ankomst var det 43 ivrige spillere som fikk gå rett i gang med trening i Telemarkshallen, før det var kveldsmat og innlosjering på hyttene.

Lørdagen startet med frokost og tidlig trening i hallen, med fokus på score-box og hvordan bli bedre på å score mål og hindre mål. Gutta viste dedikasjon og læringsvilje for å forbedre seg på denne fasen av spillet. Lunsj på hyttene ble tillaget av spillerne, og besto av både egg, pasta, suppe, brødmat, havregrøt på de forskjellige hyttene.
Fremføring av de sosiale innslagene var spillerne spent på, og de viste alle sammen at de både mestrer og tør å fremføre sketsjer, skuespill og sang med god innlevelse og engasjement!
En utfordring rikere og opplevelser de vil utvikle seg på, som de vil møte også i hverdagen.
Latter, glede og det å stå sammen på scenen gir gutta innblikk i å mestre også andre ting enn fotball!

Middagene hadde trenerne gledet seg stort til. Som tradisjonen tilsier, går trenerne rundt og får prøvesmake på alle middagene, til vi omtrent trillet ut av den niende hytta.
Laks i ovn, taco, pasta med kylling ble laget på forskjellig vis uten innblanding fra foreldrene.
Til dessert var det variasjoner av fruktsalat, brownies og bær.
Gutta samarbeidet og virket og trives over komfyren og kjelene!
Trening 2 på lørdag var hyttecup, 5v5 turnering mellom hyttene. Her fikk foreldre lederne også være med, samt en trener hytte hvor de tre (!) trenerne Jan, Ulrik og Magnus fikk god trening i å ligge lavt og kompakt i forsvarsspillet, med fokus på overganger og innlegg i angrepsspillet.
Restitusjonsmat og kveldsmat før slitne og fornøyde spillere avsluttet dagen på hyttene.

Søndag startet med frokost og vask av hyttene, før utsjekk. Gutta levner ingen tvil om at de godt kan trene enda mer på dette, men alle gjennomførte ok og fikk forlatt hyttene som de var da vi ankom.
En avsluttende trening med kamper i 7v7 og 9v9 i Telemarkshallen før hjemreise til Readyhuset.

Takk til alle foreldrene som var med turen, som klarte å la guttene få utfolde seg og tillate at de gjør feil, og sammen komme til løsninger ved samarbeid og medmenneskelighet.
Vi lærer av feilene vi gjør, så lenge vi får gjøre de i trygge og gode omgivelser. Og vi opplever dermed mestring, som gir oss selvtillit til å prøve på nye ting.
Akkurat som på fotballbanen. 

Påmelding vinterakademi

Vinterakademi 2020/2021

Kontaktinformasjon:

Daniel Folkøy
Tlf: 959 09 707
daniel@ready.no
Akademiansvarlig