Spillerutviklingscamp

70 spillere i alderen 11-15 år deltok på sommerens Spillerutviklingscamp på Gressbanen. 
Les mer!

2018-08-13
magnushau

I uke 32 gjennomførte Ready Spillerutviklingscamp på Gressbanen. 

Dette er en 3 dagers samling hvor vi fokuserer mest på enkeltspilleren, og enkeltspillerens evne til å utføre bedre beslutninger i spillet basert på kommunikasjonen spilleren gir og mottar fra omgivelsene rundt seg. 
Alt det spilleren ser og oppfatter fra medspillere, motspillere og omgivelsene rundt seg gir utgangspunktet for hva spilleren beslutter å gjøre med sine fotball aksjoner, både med og uten ball, i både angrep og forsvar. Det viser at det er kritisk å forbedre spillernes evne til å motta og gi kommunikasjon i spillet. 

Dette har vært fokuset på sommerens spillerutviklingscamp. 

Spillerne har fått muligheten til å utvikle dette gjennom å spille, og å analysere seg selv på video i etterkant av treningene.
Mange spillere viser dedikasjon og villighet til å lære, og effekten av selvregulering via video er stor. 

I tillegg hadde vi Carsten Tanner fra TannerSpeed innom på tirsdagen for inspirasjon til hurtighets-trening. 

Røa Idrettsklinikk v/Jørn Karlsen var også innom med et foredrag om idrettsskader, opptrening og forebyggende trening for unge fotballspillere.

Tidligere A-lags kaptein Jonas Edvardsen var også tilstede med spillerne på feltet onsdagen, for bevisstgjøring av viktigheten med kommunikasjon. 

Det viktige og mest spennende nå er hvordan enkeltspillerne tar med seg denne læringen fra disse tre dagene inn i sin trening- og kamp-hverdag!

 

Påmelding akademi

Påmelding vinterakademiet 2021/2022

Kontaktinformasjon:

Daniel Folkøy
Tlf: 959 09 707
daniel@ready.no
Akademiansvarlig