Akademiliga på Holmen 9. og 10. mars

I helgen som var deltok J2011, J2009, J2008, G2008, G2009 og G2010 på akademiligasamling på Holmen. Her kan dere lese noen stemningsrapporter fra utvalgte grupper.

2019-03-13
Ulrik

I vinter har vi mer enn 300 barn som deltar på Griegakademiet, som er Readys fotballakademi. Som en del av dette tilbudet har alle spillerne muligheten til å delta på kamper gjennom akademiligasamlingene. Helgen som var var vi på Holmen og her kan dere lese litt om hva trenerne sier om denne samlingen.

G2008

Lørdag 09 mars var det duket Akademiliga for G2008 kullet der vi stilte med to lag. I forkant av kampene har kullet trent på prioriteringer i angrepsspillet på egen banehalvdel og forsvarsspill på motstanders halvdel. Sportlig ser vi at alle har utviklet seg og fått en større forståelse for angrepsspill på egen banehalvdel spesielt, noe vi ser igjen under kampene. Dessverre fikk vi ikke resultatene på våres side, men i denne alderen handler det først og fremst om sportslig utvikling og hva som ligger bak resultatet som er viktig. Det virket som alle guttene som deltok hadde en bra opplevelse med mye smil og latter i mellom kampene.

J2009

Jenterne spelade två kamper mot Holmen.

Det blev dessverre två relativt stora tap, men där vi i den första kampen scoret det första målet, och det sista i kampen. Detta gör att jenterna får en fin upplevelse. Generellt sett till båda kamperna så är jenterne flinke till att blockera skudd, och gode till att hindre mange målchanser för motståndarna, då mange scoringer kommer på skudd fra ganska langt håll. Dessutom en väldigt positiv inställning helt till sista sekund, något som är beundransvärt! Dem vet tydligt vad formationen innebär, men vet ikke helt än vad rollen dem får i formationen innebär. Något vi kan jobba lite extra på framöver. Stort tack till positiva och energiska föräldrar som kom och såg på, och som plåster på såren fick lite extra D-vitaminer dagen till ära.

 

G2009

Fin matching på Holmen for våre fire 7er-lag. Med 32 spillere som deltok satte vi rekord i antall spillere som har deltatt på en og samme akademiliga denne vinteren. At så mange ønsker å delta på dette ekstra kamptiltaket er vi meget fornøyd med, både på kull- og klubbnivå.

Man håndtere snøforholdene innledningsvis på dagen fint. Spillerne fikk kanskje mer utfordring enn mestring jevnt over denne gangen, men det er også en del av læringen. For mange er fortsatt det å spille 7er noe man må venne seg til, men vi har sett progresjon gjennom vinteren i å tilpasse seg det å spille på en større bane. Videre inn mot sommeren og tilbake på Gressbanen er målet å forbedre fotballaksjonene uten ball, spesielt i angrep.

Vi gleder oss til kommende akademiligasamlinger :)

Påmelding akademi

Påmelding vinterakademiet 2021/2022

Kontaktinformasjon:

Daniel Folkøy
Tlf: 959 09 707
daniel@ready.no
Akademiansvarlig