Vinterakademiet 2020/21

Vinterakademiet varer fra uke 45 til påske. På vinterhalvåret trener vi på Heming kunstgress med 2013-2009 årgangene og inne i gymsalen på Readyhuset for 2014-2013 og noen eldre grupper som har etterspurt det. For de yngste årgangene som har økter i gymsalen tilbyr vi også barnepass etter treningen for de som behøver dette. Dette kan avtales med årgangsansvarlig. Treningstidene for de forskjellige kullene finner dere nederst på denne siden. Dersom ditt barn ønsker å trene mer enn det legges opp til her kan du sende en mail til daniel@ready.no. Kanskje kan han/hun være med en annen gruppe for å få en ekstra økt.

De gruppene som er satt opp med mer enn 1 treningsdag har treninger med kategori 1. prioritet, 2. prioritet og 3. prioritet. Dersom ditt barn skal være med på 1 trening er dette da 1. prioritets-dagen, mens 2. prioritetsdagen blir for de som er med på 2 treninger og 3. prioritetsdagen for de som er med på 3 treninger. Dette er for å gjøre vår planlegging rundt areal, trenerkabal og gruppelogistikk best mulig. Dersom 1. prioritetsdagen absolutt ikke passer kan du ta kontakt med oss, så vil vi prøve å finne en løsning.

Kuldegrenser:

For spillere i Akademialder 7-12 år kan kuldegradene være en begrensende faktor for fotballtreningen skulle det bli for kaldt.
For å sikre at barn og ungdom er trygge når de er på trening avlyser vi trening de dagene det er hensiktsmessig av helsemessige årsaker.

Som en generell regel avlyser vi trening når det er kaldere enn -10 grader i meldt temperatur. Vi forholder oss til værmeldingen til yr.no.
Da avlyser vi selve aktiviteten i Spond senest dagen før kl. 22:00.

Dette av hensyn til luftveiene til våre spillere basert på råd fra Norges Idrettshøyskole.

Spillere med astma eller som sliter med luftveiene vil ofte få trøbbel også når det er varmere enn dette.
Vi ber derfor om at hvert medlem selv tar et individuelt hensyn ved temperaturer under 0 grader om man sliter med astma eller lignende.

For å gjøre det forutsigbart for våre medlemmer forholder vi oss til værmeldingen på Yr med geotag på Gråkammen.
Treningene som foregår innendørs på Readyhuset endres ikke. 

Klær etter vær til trening og klesskift til etter trening er alltid en forutsetning for å delta på fotball.
Vi oppfordrer alle til å ha på riktig bekledning når det blir kaldt. Lue, vanter, hals og superundertøy (ull) over og under bør alle spillere ha på seg på trening. 

Taxiordning:

Ready organiserer taxiordning for alle akademitreninger som starter før kl 16:30. Da hentes barna på skolen/AKS av taxi og kjøres til hhv. Readyhuset eller Hemingbanen. Dette velger du under påmeldingen i Spond. Les mer om taxiordning her.

Påmelding og treningstider:

Påmelding skjer via www.spond.com eller Spond-appen. Trykk på denne linken for påmelding og oversikt over treningstider: Vinterakademi påmelding

Påmelding akademi

Sommerakademi 2021

Kontaktinformasjon:

Daniel Folkøy
Tlf: 959 09 707
daniel@ready.no
Akademiansvarlig