Reisebrev fra Bandydamene, dag 2

Endelig fremme, etter over 13 timers reise, alle fikk lov til å komme inn i USA og dette ser ut til å bli en fantastisk reise.. Helt frem til vi innser at fire av fem bagasjer er igjen i Amsterdam :(  

2018-02-02
Bandydamene

Lite får vi gjøre med det, KLM lover at bagasjen skal bli sendt med neste fly! 

Dag 2 starter med en kortere treningskamp mot noen i det amerikanske damelaget samt noen yngre gutt-spillere, solen skinner men det er -14 og blåser friskt. Det var derfor flaks at treningen bare varte 40 min. Treningen ble filmet og blir sendt på den lokale tv-kanalen før morgendagens treningskamp.

Etter treningen kjørte samtlige spillere til mall of america for shopping og lunsj. 
Det merkes i hele byen at super bowl nærmer seg, overalt er det journalister, alle butikker har egen spesialkolleksjon for super bowl.

Etter ett par timer shopping dro vi tilbake til The Oval for en ny trening med påfølgende medietreff. Dette ble den kaldeste treningen vi har hatt i hele år, med hele -18 grader! 

I kveld kom tre av fire baggasjer fra amsterdam, desverre er undertegnedes baggasje fremdeles på avveie. Det blir spennende å se om de klarer å få levert baggasjen før morgendagens kamp kl. 17.00 (lokal tid, natt til lørdag norsk tid).
Kampen sendes live på den lokale tv-kanalen og kan følges her: http://www.skatetheoval.com/ 

Hilsener fra USA
Malin