Ungdomsskoleelev på arbeidsuke hos Ready Idrettsforening

Uke 6 har Adrian hatt arbeidsuke hos Ready.

Trykk her for å lese mer.

2018-02-09
BjornarReady

Adrian er 14 år og går på Ris skole. Han spiller aktivt bandy på Ready smågutt og gutt. Uke 6 hadde Ris arbeidsuke og Adrian spurte om han kunne jobbe på Ready denne uka, fordi han ville vite hva som skjedde her og ikke bare hva som skjedde på banen. Vi syntes det hadde hvert gøy og ha ham her og sa ja til søknaden.

I uka som har gått har vi gitt Adrian mange forskjellige oppgaver. Som å vaske rom, trene SFO- og akademi-bandy, være med på møter og planlegge i tiden fremover. Han har også hver morgen gått en runde rundt i Readyhuset for å se om alt er ryddig og pent til treninger og møter senere. Det var mest på formiddagen han ryddet og var litt vaktmester, for på ettermiddagen var det tid for å planlegge treningen klokka 15 og skjære frukt til de som skulle trene.

«Det har vært veldig fint å jobbe her med mange ulike oppgaver». Sier Adrian «Det var spennende å se hvordan ting var her og jeg lærte mye». «Kollegaene var veldig hyggelige og åpne for spørsmål.» «Jeg lærte at det lå mye planlegging bak hver kamp/trening om hvor og når de skulle være, så de ikke kolliderte. Det var også nytt for meg at banen vannes så mye på dagen også». «Der gjør Tom en god jobb. Jeg vil anbefale denne jobben til andre som skal på arbeidsuke eller bare være trener på ettermiddagene», avsluttet Adrian.