Takk for nå, Ready!

Det er veldig trist å forlate klubben som jeg har gitt meg så mye. Nå er vår reise sammen over for denne gang, og for en reise det har vært!

2018-06-28
BjornarReady

Når jeg kom til klubben for 12 år siden hadde jeg ingen anelse om hvor mye vi skulle oppleve sammen og hvor mye vi skulle lære av hverandre.  

Først vil jeg takke hele Ready for at vi sammen sørger for en trygg og god arena for barn, unge og voksne i vårt nærområde. En arena der vi kan utfordre, utvikle og mestre. Sammen.

Jeg vil takke alle frivillige som legger ned 10.000-vis av timer hvert år for at alt skal være best mulig tilrettelagt for alle utøverne våre. Om du sklir løype, vasker drakter, sliper skøyter, prepper ski, kjører til og fra, steker vafler, kjører ismaskin, sitter i styre og/eller utvalg, tørker tårer, eller en av de mange andre oppgavene som utføres. Både utøverne og klubben setter umåtelig stor pris på innsatsen som legges ned! TAKK

Deretter vil jeg takke alle mine fantastiske kolleger, som sørger for at vi tilbyr ypperlig idrettsaktivitet tilpasset utøvernes alder og nivå!
Takk for at dere hele tiden ønsker å ta det neste steget og for at dere hele tiden sørger for at Ready er i utvikling!
Takk for at dere forstår at ikke alle arbeidsoppgaver kan være like moro, men at de er nyttige og viktige!
Takk for at dere alle og en bidrar til det unike miljøet som vi sammen har skapt på Readyhuset!
Takk for at dere har gjort jobben min som leder til en fornøyelse

Også vil jeg takke noen enkeltpersoner:

Bjørn Frode og Anders: Takk for at dere ville hente en sindig vestlending fra et lager på Skedsmokorset, og for at dere støttet meg når jeg fikk mulighet til å ta ett større ansvar i hovedklubben.

Torer: Takk for at du har vist meg verdien av å tenke seg om to ganger før man tar en avgjørelse

Marius: Takk for at du satset på meg og har vist meg tillit! Du er en fantastisk ressurs for klubben. For meg er du Ready!

Tilslutt vil jeg takke alle utøverne i Ready, fra liten til stor. Det er på grunn av dere at jeg, hver dag i mine 7 år som ansatt i klubben, har gledet meg til å gå på jobb og har tatt fatt på hver oppgave med pågangsmot og med ønske om at alt jeg gjør skal gi dere en litt bedre arena for å drive deres idrettsaktivitet!

Ready er mye, men vi er først og fremst en forening for barn, unge og voksne i Vestre Aker som ønsker å drive idrettsaktivitet. Og der er vi veldig gode!

Jeg er stolt av å kunne kalle meg Readygutt!

Bildet under er fra min siste fotballkamp i Ready, 21.06.2018, det endte med 7 sting og et minne for livet.

Ready.jpg

Takk for meg!