Påmelding til Friidrett/Basistrening/Turn er ute for aktivitet gjennom vinteren!! Meld deg på=)

Hei, påmelding er nå ute, så ikke nøl med å bli med Filip, Abdi og Håvard på mye morsom, spenende og utfordrende aktivitet.

Vi ønsker å tilby variert, spenende og morsomt innhold for barn og unge. Se artikkel for mer info!

2018-10-23
Biseth

Vi ønsker å tilby et spennede, morsom, lekent og utfordrende innhold hvor barn og unge sammen kan utfolde seg, mestre, lære og kjenne sin egen kropp og mangel på begrensniger. Søke muligheter gjennom sosialt samvær på en trygg arena hvor alle blir sett, hørt og ivaretatt. Vi legger opp til en utvikling av innhold som skal være best mulig tilpasset barn og unges utvikling. Derfor starter vi opp med basis, og lek, før de går videre mot Basis og Turn. Dette skal bidra til å skape et fundament i kroppen som skal bidra til størst mulgi utvikling etterhvert som man øsnker å se mer på spesifikke idretter. Når man er 9-12 så kan man velge om man ønsker mer rettet friidrett, elller turn. Kanskje vil man være med på begge deler for mest mulgi variasjon? Fra ungdomsskolen er det mer rettet friidrett, men Håvard har et meget variert innhold der det legges vekt på den allsidigheten friidrett har å by på. Hopp, løpp, spens/hustighet, bevegelighet, smidighet osv..  

Vintertreningen varer fra om med 5. November til og med uken før påske. Deretter er det oppstart for sommerhalvåret første uken etter påske, som varer fram til Høstferien. Påmeldign kommer like før påske. Påmelding gjennom DENNE siden.

4-5 år (barnehage) Turn og Lek kl. 17-18 på Tirsdager i Gymsalen på Readyhuset. 

6-8 år (første skoleårene) Basistrening og Turn kl. 16-17 på mandager (endrer trenignstid til 17-18 etter nyttår). Treningen foregår i gymsalen på Readyhuset. 

9-12 år (de eldste på barneskolen) TO alternativer:

1. Basistrening/Turn kl 17-18 på mandager (endrer treningstid til kl 18-19 etter nyttår). Treningen foregår i gymsalen på Readyhuset.

2. Basistrening/Friidrett kl 17-18 på Torsdager. Treningen foregår i gymsalen på Readyhuset. Ønsker å legge opp til noen økter på friidrettsbanen på Ris skole hvis ønskelig fra gruppen. 

13- 20 år (ungdomsskolen og videregående): Mandag, Onsdag og Fredag. Mesteparten av treningene foregår på Bislett stadion. Kan være ute mot våren hvis temperatur og vær tillater det. 

 

For påmelding, se www.ready.no/friidrett