Kick-off samling for U12 & U14 på Ål 23. – 25. 8.2019

Fartsfylt, sosialt og effektiv kick-off på Ål for U12 & U14

2019-08-27
Sondre & Vidar

Så var det klart for årets kick off, denne ble i år arrangert på Ål i Hallingdal. Vi bodde i hyttene til Hallingdal Feriepark. Dessverre var det en del som ikke kunne være med på denne samlingen.

Informasjonen rundt samlingen kom dessverre alt for sent ut. Det er bare å beklage, dette skal bli bedre!

Lørdags morgen var vi heldige å få en økt med nylig verdensmester i taekwondo Selma Li. Det ble en økt med hurtighet og styrke, og med innslag av taekwondo. Utøverne fikk brynt seg både på slag, spark og selvforsvar.

kickoff3.jpg kickoff2.jpg

Etter en liten matpause var det klart for noen timer i klatreparken. Her ble mange løyper gjennomført, og alle presset «grenser». God trening både for hele kroppen og ikke minst det å våge mer.

Tredje økten ble gjennomført på volleyballbanen ved Hallingdal feriepark. Her ble det litt stafetter og styrke før økten ble avsluttet med stikkball, der trenerne naturligvis stakk av med seieren :)

 kickoff4.jpg  kickoff5.jpg

Felles middag i Ål sentrum, før de fleste av utøverne valgte å runde dagen av med minigolf.

 

Etter frokost på søndag gikk turen ned til Gol. Det var en nydelig sommerdag, og vi hadde en god oppvarming ute på idrettsplassen. Deretter gikk turen inn med litt buldring og en god økt med turn.

Lunsjen (matpakken) ble spist ute i sola, før vi igjen var klare.

Andre økten startet med oppvarming, før det ble gjennomført 3 x 400 m på tid. Alle utøverne presset seg hardt og de fleste klarte å forbedre tidene sine for hver 400m.

Så var det klart for «Sondre ball». Ryktene sies at Sondre aldri har tapt i dette spillet, men lurer på om dette endret seg etter denne dagen.

Økten ble avsluttet med en fotballkamp der vi også fikk deltagelse fra noen av foreldrene.

Etter uttøyning var de fleste klare for å sette seg slitne i bilen og komme seg hjemover.

 

Det har vært en veldig bra samling, utøverne har presset seg, hatt det moro og vist god innsats.

 

Neste på planen nå er IronMan 4. september, så en turnhelg 15. – 16. september, før turen går til Juvass 20. – 22. september.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen!

 

 

Mvh

Sondre & Vidar