Ready står sterkt i lokalmiljøets hjerter

Mange har kjøpt "Readykortet" i forskjellige varianter, og det er per 07.04.2020 samlet inn utrolige 189 950,- og 60 dugnadstimer. TUSEN TAKK!

Som daglig leder og ikke minst medlem av Ready er jeg utrolig glad, ydmyk og beæret over å få lov å være en ekte Readygutt i et miljø som står så samlet i det som er en surrealistisk, utfordrende og uforutsigbar tid. Alle som har gitt har bidratt til å sikre arbeidsplasser, og med det sikret at vi etterhvert kan starte opp det gode tilbudet til våre barn og unge som de fortjener. igjen, Tusen takk!

2020-04-03
Biseth

Ready har som mange andre blitt direkte rammet av coronapandemien som henger over oss. Vi har blitt nødt å avlyse mye aktivtet, og en del arrangement, inkludert Råskinnet som opprinnelig skulle gå 2. Mai. Et stort og viktig dugnadsarrangement for Bandyavdelingen og Friidrett. Internasjonale FIS-renn alpint hvor landslagene var meldt til start, samt flere skirenn. Finalen i sluttspillet for Bandy ble avlyst (er mulig subjektiv og inhabil, men Ready så meget sterke ut i år), samt flere sluttspill for Ready-lag på aldersbestemte klasser. Fotball får også en litt treg start på sin sesong og vil oppleve avlysnigner av arrangement, fotballskoelr osv.. men håper vi får til å gjennomføre flest mulig arrangement etter sommerferien. 

Når det gjelder trening er alle avdelinger igang emd å kartlegge muligheter og logistikk rundt mulig gjennomfløring av trneinger under de retningslinjer som nå gjelder. Det kommer løpende egne koronavettregler fra særforbundene. Da kan vi mulig over påske begynne med litt organisert aktvitet, hvilket er gledelig, men må presisere at vi er meget opptatt av det so mgjennomføres skal være forsvarlig og i henhold til bestemmelser go retnignslinjer. 

Det er kanksje noen som ikke har mottat info om "READYKORTET", isåfall legger jeg ved en flyer her med info!