Ready l Knøttecup 2022 Info

II Velkommen til sesongens mest sjarmerende cup på Gressbanen, Stasjonsveien 24 Oslo II

 

 

 

 

2022-03-08
are@ready.no

Det har vært gledelig stor påmelding i år.

24 lag i årsklasse 2014 og 12 lag i årsklasse 2015.

Totalt 36 lag.

 

Dette har gjort at vi har vært nødt til å foreta noen grep for å få gjennomført arrangementet med 3 kamper på hvert lag innen en fornuftig tidsramme. Vi har ikke ønsket å si nei til noen når det gjelder barneidrett.

 

Vi vil så langt det er plass sørge for parkering på Gressbanen for NOK 50,- på Vipps, men det blir fullt og da henviser vi til parkering på tilliggende småveier. Respekter trafikkskilt. Beregn god tid – det blir alltid hektisk og mye folk.

 

Ber om at lagene leverer lagskjema til sekretariatet før kamp. Viktig for premieutdeling.

Ta med overtrekksdrakter i annen farge om dere har.

Ber sterkt om at lagene møter spilleklare presis! Vi har ikke noe tid å gå på.

 

Grunnet stor deltagelse må noen lag spille to kamper etter hverandre, men vi har valgt dette fremfor å si nei til noen. Håper på forståelse for dette.

 

Det blir uansett tid til å besøke vår kafe.

 

Premieutdeling blir annonsert av speaker og følger etter siste kamp på terrassen i klubbhuset. Da blir det anledning til å fremføre lagets kamprop. Det er vi spente på å høre – så legg dere i trening.

 

Cupen spilles etter gjeldende regler, føringer og anbefalinger fra Norges Bandyforbund. For øvrig blir Ready-regelen praktisert. «Når et lag leder med 3 mål kan motstanderen få satt inn en ekstra spiller så lenge stillingen ikke reduseres».Spilleplan finner ni på vår facebook.

 

Ta med godt humør og spillegled.