Gratis landskampbilletter for Readymedlemmer!

Vi har i år igjen blitt invitert med på prosjektet "Vi heier på Norge" av NFF. Hvor kvalitetsklubber i Oslo-regionen får tilbud om billetter til landskamper. I denne omgang gjelder dette kampene mellom Norge-San Marino, 11. oktober kl 20:45 på Ullevål.

2016-09-23
Ulrik

Kjære Readymedlemmer.

Vi har i år igjen blitt invitert med på prosjektet "Vi heier på Norge" av NFF. Hvor kvalitetsklubber i Oslo-regionen får tilbud om billetter til landskamper.

I denne omgang tilbyr vi dere gratis billetter til 2 kampen mellom Norge og San Marino 11. oktober.

Ready betaler barnepris for billettene og får tilbake billettprisen + 100 kr for hver billett som blir benyttet. Dersom billetter ikke blir benyttet blir Ready bøtelagt. Dette er en vinn-vinn-situasjon hvor dere kan få gå på Ullevål gratis og samtidig bidra til Readys fotballsatsing. Vi håper så mange som mulig av dere tar turen og støtter opp om tilbudet!


Slik går du fram for å bestille billett:


  • Dere melder dere på via påmeldingskalenderen. NB. Fungerer dårlig fra nettbrett og smarttelefon.
  • Ønsker du flere billetter gjentar du prosessen.
  • Billetter leveres ut mellom 45 og 15 minutter før kampstart på kampdag ved Elkjøp Ullevål stadion på kampdag. Kommer dere senere enn dette vil billetten gis bort etter "førstemann til mølla"-prinsippet.
  • Påmeldingsfrist er mandag 3. oktober kl 23:59.

Eneste krav fra Ready fotball er at dere benytter dere av billetten dere bestiller. Ikke avhentet billett blir belastet med billettprisen + gebyr.

Håper å se mange Readyfolk der!