Råskinnet 2016. Resultater og bilder fra jubileums-løpet

Årets løp ble noe preget av at grupper fra et par av puljene løp feil trase. Noen tjente minutter på dette og andre tapte tilsvarende. De rette vinnerne er kåret og et par av dem som løp feil og tok dette opp med oss, og ble gitt et tidstillegg.

2016-05-13
TorerFB

Vi retter en spesiell takk til dem som varslet om egen feilløping og som uansett feil eller ikke satte stor pris på løpet, som de hadde deltatt i tidligere og som de ville gjenta neste år - og holde mer fokus på merkingen...

Her er resultatene med noen mindre korrigeringer.

På oppsummeringsmøtet ble ulike grunner til feilløping diskutert, basert på løpernes erfaringer - både blant dem som løp feil og rett:

  • snø og regn førte til at løypemerkingen klebet seg til stammer og grener på trærne, og ble mindre synlig,
  • været førte til at løperne måtte konsentrere seg mer enn vanlig om det sleipe underlaget og
  • med de sleipe og glatte forholdene ble man mer fousert på løperene foran enn på merkingen.

Som arrangør må vi i fremtiden sikre oss ytterligere mot feilløping f.eks. ved stikryss med ekstra merking og løypevakter. Men det aller fleste av de 1621 som fullførte i Råskinnet løp rett trase, og tross skikkelig Råskinn-vær og noe primitive forhold pga. ombyggingen av NIH, var stemingen utrolig god.

Nå kommer spørsmålet om bilder både tatt av "proffer" og av venner og kjente spredd på sosiale medier. Som vanlig stiller Kondis med fotografer og mye over tusen bilder. Start her for å få hovedinntrykk foreviget av Kondis sine fotografer, og gå videre med bilder fra Råskinnet, KLIKK HER og fra Råtassen KLIKK HER.

Bilder%20R%E5skinnet%202016-3.jpg