Suveren sesongstart for J04/05

April er over og J04/05 har spilt totalt 4 kamper. I sesongen 2018 stiller vi i to serier. En 7er-serie og en 9er-serie. I tillegg til kamper trener vi to dager i uken på Gressbanen.

2018-05-02
Camilla

Mandag 16.april pangstartet jentene med seier over Holmlia. Vi tar styringen fra start og etter 14 minutter åpner Amanda målscorerkontoen. Ready viser mye fint spill og det fører til en scoring fra Lea og rett etter viser Henriette at hun også vil plassere ballen i mål. Litt uenigheter om hvem som skal ta ballen fører så til at Holmlia får tak i ball og kommer alene med keeper og scorer. Amanda setter inn det 4. målet og de går til pause på stillingen 1-4. Etter kun to minutter spill i andre omgang kliner Andrea til og setter ballen i mål. Vi ser gjennom hele kampen at vi er gode til å utnytte kantene og flere flotte innlegg fra Pia gjør at vi har utrolig mange sjanser. Andrea er ikke ferdig med å score og header en perfekt corner fra Pia rett i mål. Det er spilt 66 minutter og Holmlia scorer sitt andre mål. Amanda er ikke ferdig med å score og setter inn kampens siste mål. Vi vinner 7-2 over Holmlia.

Dagen etter spilte 7er laget kamp mot Lyn hjemme på Gressbanen. Vi møter et godt Lyn lag som ønsker en seier. Lyn styrer første del av kampen, men Ready velger å slå hardt tilbake. Vi ligger under og klarer å utligne til 4-4. I det siste spilleminutt scorer Lyn og de vinner 5-4. Det ble en målrik kamp. Una, Hanna, Andrea og Amanda ble kampens målscorere. 

24.april var det klart for en ny 7er kamp. Denne gangen møtte vi Ullern på bortebane. Vi var gode og spilte en god kamp mot et godt Ullern. Keeperstjerna Nora hadde en fantastisk kamp og viste frem flere strålende redninger. Sammen med Pauline, Isabelle og Vilde i forsvar passet de på så Ullern ikke fikk scoret flere enn ett mål. Ingvild kriget godt for laget og vant mange dueller. Med godt forarbeid fra de andre jentene var det enkelt for Amanda å plassere ballen i mål og hun scorer alle fire målene. Jentene viser en god kampånd. De har respekt for motstandere og dommere, og har alltid god oppførsel i forbindelse med kamp, og det er akkurat slik vi fra Ready vil ha det.

Jentene ønsket å avslutte april med enda en seier, og det klarer de. Vi møtte Korsvoll på bortebane. Korsvoll starter kampen, men det tar ikke lang tid før Ready får tak i ballen. Ready styrer mesteparten av kampen. Vi spiller godt med hverandre, kommuniserer og alt ville seg for jentene i dag. Vi er ekstremt gode på å unytte bredden og spiller ofte ut til kantene eller bruker de som vegger. Det er utrolig kult å se at jentene spiller så mye ball i laget. Pia slår noen fantastiske innlegg fra kanten, Mina, Lea, og Erle dribler seg gjennom hele forsvarsrekken til Korsvoll.  I denne kampen kunne vi ikke sett forskjell på Ready J04/05 og Barcelona. Det flotte spillet fører til en scoring fra Amanda. Korsvoll prøver å utligne men super-Nora er på plass. Hun gjør det vanskelig for Korsvoll og er en fantastisk skuddstopper. Så vinner Ready ballen på egen banehalvdel, det blir slått en pasning til Pia, og hun har tidenes ride på kanten, får tak i ballen og slår et fantastisk innlegg til Mina som hun fint plasserer i mål. Vi går til pause på stillingen 0-2. Andre omgang starter og Korsvoll har ikke sjans. Henriette, Andrea og Julia stopper alt på midten, og vi vinner de fleste dueller. Pia får igjen ball ut på kanten og velger selv å skyte og hun skyter hull i nettet. 3-0 til Ready. Så er det Erle sin tur til å skrive seg opp på scoringslisten. En ball som ser umulig ut klarer Julia å redde fra dødlinjen før hun slår inn til Erle som setter den i mål. Super-Nora styrer forsvaret bak sammen med Martine, Vilde og Pauline. Korsvoll hadde ikke sjans mot denne forsvarsrekka. Vi vinner til slutt 4-0.

April har vært en fin måned for J04/05. Vi har i tillegg til disse kampene tatt lagbilder som kommer om ikke så veldig lenge.

I mars hadde jenter 03,04 og 05 en sosial kveld med Cageball i Nydalen. Vi spilte turnering hvor vi blandet alle jentene og det var en stor suksess. Etter at vi hadde spilt Cageball avsluttet vi med pizza. (Bilder fra kvelden ligger ved) 

 

På søndag tar vi i mot Jardar på Gressbanen 2 kl. 19.30.