Keepere

Tilbake til klubbhåndboka

Ready har siden 2009 tilbudt keepertrening til keepere ned til 10 årsalderen. Kontinuiteten på keepertrenersiden har vært svak, og dette er et problem hele keper-Norge sliter med. Ready streber uansett etter å heve seg, og nå er Ulrik Rygg keepertrener for keeperne våre fra 9 til 19 år.

Keepertreningen er gratis.

I barnefotballen tilbys keepertreningen som en ukentlig oppfølging på akademiet. Alle som ønsker å prøve skal få være med. Det blir satt av en halvtime for alle årgangene hver uke for egen keeperøkt. På disse øktene vil basisferdigheter være tema for keeperøktene. Vi har også keeperoppfølging på sommerens fotballskoler. Ved hjelp av dette kan vi øke interessen og forhåpentligvis ende opp med keepere for alle lag og årganger, som er vår målsetting inn mot ungdomsfotballen.

I ungdomsfotballen ønsker vi at alle lag har minst 1 keeper. Keepere fra 13-19år skal få ukentlig oppfølging av keepertrener, enten gjennom lagsøkt eller egne keeperøkter/samlinger på tvers av lag/kull. Det er også ønskelig at vi gjennomfører egen spillersamtale og ser på muligheten til å følge opp ytteligere ved hjelp av video etc. 

 

Oppdatert 04.03.2021